• de
  • en
  • sk
  • Ochrana osobných údajov - GDPR

    Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely odpovede na mail

    1. Udeľujete týmto súhlas ŠK Cyklo-Tour Sereď o.z., so sídlom Dom Kultúry Školská 1, Sereď, 92601, IČO 37838784, zapísaná na min.vnútra (ďalej len „Správca"), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

      • emailovú adresu
      • meno, priezvisko
      • telefónne číslo
    2. Vyššie vymenované údaje budú spracovaná za účelom:

      • odpoveď na správu - zaslanie e-mailové notifikácie, alebo zatelefonovanie ohľadom požadovanej otázky.
    3. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 180 dní a to za účelom:

      • odpoveď na správu - zaslanie e-mailové notifikácie, alebo zatelefonovanie ohľadom požadovanej otázky.
    4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

      • žiadny ďalší spracovateľ
    5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

    6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť a to zaslaním emailu na kontaktnú adresu info@seredmaraton.sk so žiadosťou o odstránenie vyššie uvedených údajov.

    7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

      • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie môže mať za následok neodpovedania na Vami napísaný mail
      • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
      • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
      • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
      • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
      • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
      • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
      • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

    Organizátor pretekov

    Cyklistický klub
    ŠK Cyklo-Tour Sereď

    Spoluorganizátori

    OZ Cyklisti z okolia Hlohovca
    OZ Mám rád cyklistiku

    Sledujte nás

    Kontakt

    ŠK Cyklo-Tour Sereď
    Dom kultúry, Školská 1
    Sereď, 92601

    IČO: 37838784
    IBAN: SK9809000000000201755426

    Top